Thursday, January 29, 2009

Unused Sketch for a Book // Felhasználatlan vázlat egy készülő könyvhöz


I never show pictures of books that I'm working on or the final version, but this a sketch what I won't use to the book and I really like. He is the king of the sky.

Bár soha nem mutatok meg készülő könyvekből képeket, főleg nem a kész könyv képeit, de ez a vázlat nem lesz felhasználva, és nagyon szeretem. Inkább csak ihlette egy másik szereplő. Ő az egek királya. :)

6 comments:

Éva said...

Kár, hogy nem fért bele a könyvbe, mert nagyon jó, és nagyon az, ami!!!!

Anonymous said...

most vagyok nálad először, tehát szia:) nagyon teszik valahogy itt, jövök máskor is. nagyon tetszik az egek királya. én szerintem az égbolt királyának neveztem volna inkább, de az egeknek meg ott a többes száma jokernek, hmmmm. nem tudok semmit a hátteréről, ezért leírom milyennek látom magamban: emberi korra vetítve 55-60 közötti puha és kicsit elvarázsolt öreg király. még nem igazából öreg, de már régi szokásai, hóbortjai vannak. nem tipikus király személyiség, legjobban szereti, ha békén hagyják. nem szereti a ceremóniákat. szóval én ezt látom benne MOST.
:)

irisz said...

Szia NagyCsüny, örülök h. tetszik itt, és annak is, h. bemászott egy történetedbe az egek (az összes égé egyszerre :) ) királya. A könyv teljesen más vonalon fut, és ez a figura inkább picit mókásabb, mint az ottani szereplők, ezért is esett ki.
Minden jót!

Joana Su said...

Hi Irisz,
I loved this sketch. The lines are so thin and it seems like they are moving like the wind. (Me...trying to express my self in english, but it is too hard sometimes!)

Hug, Joana (Portugal)

panyizsuzsi said...

Olyan kis pihe-puha. Nekem ez tetszik benne!

Anonymous said...

Genial brief and this post helped me alot in my college assignement. Say thank you you on your information.