Friday, November 28, 2008

"Papírszínház" bemutató // Paper Theatre

With other five illustrator I took a part of an interesting project named "paper theatre". Soon there will be a presentation of this work.

Öt másik illusztrátorral együtt alkalmunk nyílt résztvenni egy új és nagyon érdekes illusztrációs projektben. Idézem az elkészült munkák bemutatójának meghívó szövegét:


"MEGHÍVÓ


A Mozgásjavító Általános Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézménye és Diákotthona, valamint a Csimota Könyvkiadó

szeretettel meghívja

december 11-én 16 órai kezdettel tartandó „papírszínház” bemutatójára.

A Japánból eredő és igen népszerű papír színház, a „kamishibai” a mesekönyveket mintegy színházzá alakítja. A Csimota Kiadó, a Mozgásjavító Általános Iskolával együttműködve ezt a különleges és ősi előadási módszert szeretné megismertetni Magyarországon, hat klasszikus mese megjelentetésével; Az aranyhalacska, A brémai muzsikusok, Hamupipőke, Jancsi és Juliska, Békakirály, A méhkirálynő. A bemutatásra kerülő mesesorozat egy olyan új terápiás eszközzé válhat, mely a halmozottan fogyatékos mozgáskorlátozott gyermekek speciális igényeihez alkalmazkodva lehetőséget teremt a gyógypedagógusok számára, hogy egy eddig még nem alkalmazott eszközzel segítsék megőrizni és gyógyítani a sérült gyermekek lelki egészségét.

Helyszín: Mexikói út 60. Mozgásjavító Általános Iskola
"

11 comments:

Mónika said...

De jó!!!
Gratulálok!!

irisz said...

köszi! majd lehet h. írok még róla, mert nagyon speckó feladat volt, sok mellőzhetetlen szempontnak megfelelve kellett dolgozni - hogy a speckó fiúk-lányok tudják élvezni, és értelmezni a képeket. Remélem működni fognak a mesék. :))

Mónika said...

hú, kíváncsi is vagyok! ha lesz időd, írj róla!:)

Anonymous said...

én is kíváncsi vagyok... el lehet menni arra a bemutatóra?

irisz said...

:) nézd meg jól a meghívót és ha nem találsz kizáró okot, akkor csak bátran! :))

nem vagyok túl jó írásban, nem tudom, mikor szánom rá magam. Mindenesetre megvárom az első reakcióit a gyerkőcöknek, ki tudja nem pityerednek-e el a mesék láttán. :))

Lynne the Pencil said...

Sounds exciting. Will it be viewable on-line?

irisz said...

I'm not sure but I guess rather not. :I

Hajnalka Cserháti, Ojni said...

Hát itt van! :D
Én már láttam, bi-bííí!
Menjetek el mindenképpen!

Előre is gratulálok!

krisztina maros said...

csodálatos, hogy már nálunk is vannak ilyen rendezvények, biztos imádni fogják a gyerkőcök! gratulálok a szép feladathoz!

Anonymous said...

nem sikerült eljutni:(
lesz beszámoló róla?

D3 Gold said...

i quite like the producing ,the therefore legible ,pleasant as well as simple to read .. thanks .
Diablo 3 Items



Guild wars 2 CD KEY